Welkom bij Stucsteen

Gespecialiseerd in decoratief stucwerk met de uitstraling van metselwerk!

Van friese geeltjes tot kloostermoppen; alles is mogelijk!

De gevel wordt gestuukt in de gewenste steenkleur. Wanneer het stucwerk begint aan te trekken wordt het motief erin gesneden en er vervolgens uitgehaald. Het geheel wordt gekleurd en er worden kleurnuances aangebracht. De gevel wordt tot slot (met de gewenste voeg) gevoegd en geïmpregneerd.

Volg ons ook:

Toepassingen van Stucsteen op buitengevels

Er zijn vele mogelijkheden met stucsteen

Stucsteen wordt hoofdzakelijk toegepast op buitengevels van woning. Een steenachtige ondergrond is perfect voor stucsteen. Ook stucbare platen zoals bijvoorbeeld fermacell is geschikt als ondergrond.

De oude muur word eerst gereinigd, waarnodig wordt de gevel uitgevlakt of er wordt een  oude stuclaag verwijderd.

Hierna word de muur voorbehandeld met speciale hechtprimer en word er een basiskleur op gestuct. In het verse stucwerk word dan het gewenste metselmotief en steen formaat gesneden.

Vervolgens als op de gehele woning of muur stucsteen is toegepast wordt het gekleurd en desgewenst wat nuances in gebracht.Tot slot word de woning gevoegd met desgewenste kleur en voegwerk bijv. een grijze snijvoeg

 

Stucsteen op binnengevels en wanden

Ook het creëren van oude muren is mogelijk

In winkels, bedrijfpanden en horeca gelegenheden maar ook bij particulieren in de woonkamer of hal wordt stucsteen regelmatig toegepast. Dit gebeurd meestal op gipsplaten maar iedere stucbare plaat is een goede ondergrond voor Stucsteen.

 

Niet alleen het traditionele metselwerk maar ook flagstones, natuurstenen en of rotswanden zijn mogelijk. Bij onze projecten vind u diverse voorbeelden van verschillende toepassingen en uitstraling van Stucsteen.

Schippers Gevelwerken

Stucsteen is onderdeel van Schippers Gevelwerken

Naast het unieke Stucsteen kunnen wij ook gevelrenovatie, gevelrestauratie en alle voegwerken voor u uitvoeren.

Kijk op Schippersgevel.nl

 

Schippers Gevelwerken is het eerste kleine bedrijf dat erkend is als restauratievoegbedrijf door Stichting ERM

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website van Stucsteen

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

Gebruik van de website

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Schippersgevel zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website, kan Stucsteen niet verantwoordelijk worden gehouden voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.

Ook garandeert Stucsteen niet dat de website foutloos of zonder onderbreking zal functioneren. Stucsteen wijst iedere aansprakelijkheid voor wat betreft de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website af. 

Informatie op deze website

Stucsteen behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor met betrekking tot alle informatie op deze website zoals de teksten, logo’s, merknaam en het grafisch materiaal.

Het is niet toegestaan om informatie op deze website te kopiëren, te downloaden of op welke wijze dan ook openbaar te maken, te verspreiden of te vermenigvuldigen zonder daar eerst schriftelijke toestemming van Stucsteen of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende te hebben.

Wijzigingen aan deze site en disclaimer

Stucsteen behoudt zich het recht voor de op deze website aangeboden informatie, inclusief de tekst van deze disclaimer, op ieder gewenst moment te wijzigen zonder hiervan een melding te maken. We bevelen aan periodiek te controleren of de op deze website getoonde informatie en de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Informatie van anderen, producten en diensten

Stucsteen kan niet aansprakelijk worden gehouden en aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website. Het gebruik van links naar websites van anderen is voor eigen risico.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen ontstaan uit of in verband met deze disclaimer zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

Contact

Wilt een vrijblijvende offerte neem contact op met ons

Adresgegevens
Lepelaarstraat 27
8446 JE Heerenveen
info@stucsteen.nl
0513-700130
06-42253466